• slider
  • slider
  • slider
  • slider

Een bruiloft, een 25-jarig huwelijksfeest, een personeelsfeest of een themafeest? De feestzaal van Kleijngeld is geschikt voor het vieren van ieder feest.
Standaardfeesten kennen wij niet. Voor iedere gelegenheid kunnen wij de sfeervolle feestzaal naar uw wensen aankleden en indelen.
Ieder feest wordt op maat gemaakt, van groot tot klein.

De feestzaal is uitgerust met airco, muziekcomputer, beamer, draadloos internet en een goede geluidsinstallatie met draadloze microfoon, hier kunt u vrij gebruik van maken. Ook kunnen wij u adviseren bij het inhuren van een DJ of livemuziek, mocht dit uw wens zijn.

Door de jarenlange ervaring op het gebied van zaalindeling, muziek, drank, diners en buffetten kunnen wij u een goed advies geven. Wilt u een buffet bij uw feestje? Deze worden allemaal in eigen keuken bereid en daarom zijn er vele variaties mogelijk. Hierbij kunt u denken aan een koud of warm buffet of een combi hierin. Wellicht wilt u een themabuffet na gelang de wensen van de indeling van uw feest. Er zijn bij Kleijngeld veel variaties mogelijk!

Een feestje in de feestzaal wordt hoe dan ook geslaagd!!