Kleijngeld | Arrangementen
15839
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15839,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-kleijngeld,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

Arrangementen

Fotospeurtocht

Bent u op zoek naar een activiteit voor een familiedag, vrijgezellenfeest, vriendenweekend of gewoon omdat het leuk is? Sinds kort hebben wij een fotospeurtocht op ons outdoor-programma staan.
Deze wandeltocht is in en rondom Zijtaart. Deze leuke en afwisselende tocht duurt ongeveer 5 kwartier.
Vaak is de fotospeurtocht een onderdeel van uw dag of avondinvulling en te combineren met een buffet of feestavond samen te stellen.

Bel of mail ons voor uitgebreidere informatie zodat we de mogelijkheden toe kunnen lichten of af kunnen stemmen naar uw wensen.

Stepverhuur

Verhuur van steps om omgeving te verkennen of als teambuilding van personeelsuitje of vriendengroep ook goed te combineren met tandemtocht.
Het is ook mogelijk om deze activiteit te combineren met een barbecue of buffet en aansluitend een gezellig avondje borrelen op onze “Hooizolder”.

Fietsverhuur

Een dagje op pad met een tandem? Deze kunt u huren bij Kleijngeld. In combinatie met de fietsenwinkel zijtaart zijn er diverse mooie tochten samengesteld met eventueel bezoek aan een lokale brouwerij of kapellekesroute.Een tandem is een sportieve en gezellige manier op uzelf te verplaatsen.
Denk hierbij aan een familiedag, vrijgezellenfeest of zomaar een stuk fietsen in en rondom Zijtaart.