Kleijngeld | Feesten
15807
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15807,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-kleijngeld,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

Feesten

Feestzaal

Een bruiloft, een 25-jarig huwelijksfeest, een personeelsfeest of een themafeest? De feestzaal van Kleijngeld is geschikt voor het vieren van ieder feest.
Standaardfeesten kennen wij niet. Voor iedere gelegenheid kunnen wij de sfeervolle feestzaal naar uw wensen aankleden en indelen.
Ieder feest wordt op maat gemaakt, van groot tot klein.

De feestzaal is uitgerust met airco, muziekcomputer, beamer, draadloos internet en een goede geluidsinstallatie met draadloze microfoon, hier kunt u vrij gebruik van maken. Ook kunnen wij u adviseren bij het inhuren van een DJ of livemuziek, mocht dit uw wens zijn.

Door de jarenlange ervaring op het gebied van zaalindeling, muziek, drank, diners en buffetten kunnen wij u een goed advies geven. Wilt u een buffet bij uw feestje? Deze worden allemaal in eigen keuken bereid en daarom zijn er vele variaties mogelijk. Hierbij kunt u denken aan een koud of warm buffet of een combi hierin. Wellicht wilt u een themabuffet na gelang de wensen van de indeling van uw feest. Er zijn bij Kleijngeld veel variaties mogelijk!

Een feestje in de feestzaal wordt hoe dan ook geslaagd!!

Hooizolder

Bent u op zoek naar een locatie voor een feest, diner of vergadering tot maximaal 80 personen? Dan is de bovenzaal ofwel “Hooizolder” geschikt voor u!
De zolder is ingericht met diverse nostalgische werktuigen en voorwerpen uit onze streek. Daarnaast is er een verzameling van rariteiten en collectorsitems van ons tapbier Bavaria tentoongesteld. Door de bijzondere uitstraling en aankleding onderscheidt de authentieke sfeer van de “Hooizolder” zich met locaties in de omgeving.

Deze ruimte is uitgerust met airco, een muziekcomputer, beamer en draadloos internet. Hier kunt u vrij gebruik van maken. Ook kunnen wij u adviseren bij het inhuren van een DJ of livemuziek, mocht dit uw wens zijn.